Patologia del maluc

La unitat del Maluc s'ocupa de la patologia degenerativa (Artrosi, ...), de la patologia congènita (displàsies, malformacions, ...), de la patologia inflamatòria (Artritis reumatoide, ....), i de la patologia traumàtica (fractures, ... ). Amb especial referència a la implantació de pròtesis i el recanvi de les mateixes. Utilitzant noves tècniques més conservadores per intentar evitar en la mesura del possible la progressió de l'artrosi.

S'ha incorporat la cirurgia artroscòpia al maluc que probablement s'anirà ampliant la seva incidència en el futur pròxim.

Patologia de la columna

La patologia de la columna vertebral es contempla des del punt de vista de l'estudi personalitzat de cada pacient mitjançant l'última tecnologia per així obtenir un diagnòstic del seu problema i comptant amb el suport de la Unitat del Dolor (subespecialitat que tracta el dolor), que intenta millorar al nostre pacient amb tècniques no invasives i intentar intervenir als nostres pacients sota unes condicions quirúrgiques molt estrictes

Patologia de la mà

La patologia de la mà, s'hagut d'anar subespecialitzant pel fet que ha avançat molt des del diagnòstic d'una patologia, per això s'ha posat al servei noves tècniques complexes per al mateix, així com tècniques quirúrgiques per reconstruccions de la mateixa.

Patologia del genoll

La unitat del genoll, està dedicada al tractament de patologia degenerativa (artrosi), inflamatòria (artritis, ...), i de la patologia traumàtica i posttraumàtica. Amb un equip especialitzat en la implantació de pròtesis i en cirurgia artroscòpica per al tractament de les lesions meniscals, així com les lesions complexes dels lligaments creuats, patologia que en moltes ocasions la pateixen persones i que els dificulten tant la seva activitat diària com la realització d'esports.

Patologia de l'espatlla

La patologia de l'espatlla, ha incorporat els grans avanços de la cirurgia artroscòpica i la mínimament invasiva, tractant les diferents patologies (ruptures del mateix, així com inestabilitats i luxacions del mateix), també es tracta la patologia traumàtica mitjançant tècniques mínimament invasives així com cirurgia oberta. També hem incorporat noves pròtesis d'espatlla menys invasives per al tractament de l'artrosi d'aquestes articulacions.

Patologia del peu i turmell

La Unitat del Peu i turmell, s'ha anat dirigint cap a tècniques menys invasives en el cas que sigui necessari per minimitzar l'agressió cutània arribant fins a la Cirurgia percutània. S'estudien els pacients de manera individualitzada ja que no tots els nostres pacients són tributaris d'una mateixa tècnica, i resultant de l'estudi personalitzat, es decideix quin és el tractament més adequat per a cadascú (Pròtesis, Artroscòpia, oestotomia, Cirurgia oberta, Cirurgia percutània).